Kleopátra szépségszalon

Aktuális

Nyereményjáték!!!

20.000 Ft értékű nyeremény❗️?
Mit kell tenned???
1. Lájkold www.facebook.com/Mkkozmetika oldalamat
2. Oszd meg ezt a bejegyzést!!!
3. Kommentelj alá: Szeretném!!! ??
Nyerd meg a 20.000 Ft-os kozmetikai AJÁNDÉKUTALVÁNYT‼️‼️‼️
Az utalvány beváltható arckezelésekre (Gépi kezelések: Ultrahang, Tűnélküli mezoterápia, Hidroabrazió stb.) Exkluzív arckezelésekre vagy Microblading szemöldöktetoválásra!!!
Sok sikert! ?
Sorsolás: 2018.03.10. ?

Mit kell tudnod a Microblading szemöldöktetoválásról?! ?

A tetoválások NPM pigmentekkel készülnek!

Természetes hatású, finom szálazás
A szálas technikával készült szemöldöktetoválásra jellemző, hogy az eredeti szemöldökszálakhoz megtévesztően hasonlító szálakból épül fel, ezáltal annyira természetes hatású, hagy szinte egybeolvad a saját szemöldökkel.

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás számos lehetőséget biztosít minden típusú szemöldök szépségének helyreállításához.

A szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás során finom, vékony szálakat tetoválok a szemöldökszőrök közé, követve az eredeti szálak hajlásszögét. Ezzel a technológiával minden esetben visszafogottabb, természetesebb szemöldöktetoválást lehet elérni, mint a satírozott szemöldöktetoválásnál amellett, hogy tökéletesen alkalmas a szemöldök hiányosságainak korrigálására.

A szálazásos módszerrel készülő szemöldöktetoválást azoknak ajánlom, akiknél elsődleges szempont a szemöldök természetes hatásának megőrzése, nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, vastagságával, esetleg szemöldökük részlegesen hiányos.

 

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!