Kleopátra szépségszalon

Gépeink

Fekvő gépünk: Ergoline Excellence 800 Exkluzív

Több mint 10 millió elégedett, barnult ember választja világszerte az ERGOLINE csúcsminőségű barnulási élményt.

Te se elégedj meg kevesebbel!

Az ERGOLINE világviszonylatban messze a legkedveltebb szolárium márka! Már 30 éve világelső: innovatív UV technológiája, jövőbe mutató design, különleges kényelem, átgondolt kezelhetőség és példaértékű minőség.

Csúcskategóriás, FULL EXTRÁS fekvő gépünkben Ergoline mélybarnítós és NEW AGE Collatan csövek gondoskodnak a kimagasló, leégésmentes hosszantartó barnaságról és a collagéntermelés serkentéséről.

Exrák:

  • Climatronic: így a legnagyobb melegben is komfortos. Tetszés szerint beállítható a szoláriumba befújt levegő hőmérséklete.
  • Aqva & Aroma therapy: frissítő vízpermet és a választható aromák (vital-relax) funkció használatával élménnyé válik a barnulás, és nincs kellemetlen „szoliszaga” a bőrnek.
  • Vállbarnító: gondoskodik a váll egyenletes barnításáról.
  • Voice Guide: a gép a bekapcsolást követően ismerteti a gép különböző funkcióit és információkkal segíti a kezelését.

A minőségi barnításról Ergoline Excellence 800 Exclusive Full Extrás gépünk gondoskodik. És hogy a szoláriumozás egyben élmény is legyen, az Ergoline Excellence szoláriumainak üdítő újdonsága: az új Aqua Fresh és Aroma komfortprogram. A szoláriumvendégek frissességérzetének növelése érdekében az Aqua Fresh szabályos időközökben egy finom esszenciát permetez a barnító alagútba
a fejnél és a testnél elhelyezett, külön-külön működtethető fúvókákon keresztül. Abszolút világújdonságnak számít az Ergoline programjában a jellegzetes UV-illat semlegesítése a barnítás erősségének megfelelően a folyadékpermetben levő speciális komponensekkel.

A » Vital « és a » Relax « billentyűkkel az Aqua Fresh automatikusan vitalizáló vagy relaxáló Aroma kombinációval alkalmazható. Az Aqua Fresh fúvókák egyénileg beállítható ki- és bekapcsolásával pedig kívánság szerint önállóan futnak az

A barnítási folyamat megkezdése után a vendéget Voice Guide hanginformáció tájékoztatja az új lehetőségekről.

Azért, hogy a következő vendéget is friss szoláriumélmény fogadja, a kabin minden “napozás” után illatosítva várja az új vendéget.

A jó közérzet az intelligens szellőzőrendszer aduja. A vendégek a levegő hőmérsékletét egyéni kívánság szerint állíthatják be mely a teljes barnulási idő alatt állandó marad. Lehet frissítően hűs vagy andalítóan meleg: a klíma-automatika a barnulás alatt folyamatosan biztosítja a LED-kijelzőn beállított hőmérséklet-értéket. Nemcsak a fekvőfelületet hűti, hanem a szolárium levegőjét is.

 

Álló gépünk: Sunless V58 (Chocolate Brown TOP! – csokicsővel)

 

Precizitás és művészet!
Igazi remekmű a szoláriumok között!

Nem számítanak a körülmények, nem számít az igénybevétel, az új Sunless álló szolárium a tökéletes légtechnikának és a pontosan megtervezett barnító térnek köszönhetően, 38%-kal jobban barnít, mint elődjei, így kategóriájában eléri a maximális barnítási teljesítményt. Az 50%-kal megnövelt ventillátor teljesítmény a kellemes szoláriumozás megszállottjainak szól. A beépített digitális időzítőn, minden vendég nyomon követheti szoláriumozási idejét.
A tökéletes párosítás! Az Új Sunless és a Chocolate Brown Csokicső®

A Sunless álló szolárium, 3 éven át tartó fejlesztésének minden egyes fázisában, nagy gondot fordítottak a minél tökéletesebb légtechnika és az optimális barnító tér kialakítására. Így érték el a +38%-os barnítási teljesítményt. A Sylvania szoláriumcső gyár mérnökeinek és a Chocolate Brown “Csokicső®-vek” kutatói és fejlesztői együttműködésének köszönhetően minden Csokicső® tökéletesen illeszkedik ehhez a páratlan Sunless szoláriumhoz. A készülék az 79/1997 (XII/31) IKIM szabályozásnak megfelelően Chocolate Brown Csokicső®-vekkel kerül forgalomba.

Mik az álló szolárium előnyei?

– Kellemes hőmérséklet a ventillátor által keltett légáramlat segítségével
– teljes testet átfogó, foltmentes barnulás az ergonómikus kapaszkodóknak köszönhetően
– Végre barnul a lábunk is!

A készülékbe helyezett szolárimcsövek hosszának és elhelyezésének köszönhetően már lábunk is egyenletesen barnul. A Chocolate Brown XL csövek által nyújtott barnulási teljesítmény igazi “csokibarna” színt biztosít már a készülék alsó részén is.

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!