Kleopátra szépségszalon

Sminktetoválás

Microblading – Forradalmian új szemöldök pigmentálási technika

Nem vagy elégedett a szemöldököd formájával? Unod már, hogy reggelente mindig megkell rajzolnod és még így sem vagy megelégedve vele? Dúsabb, határozottabb, természetes hatású szemöldökre vágysz? Akkor a Microblading technológiát Neked találták ki.

Mi is a Microblading egyébként?

Ezzel a félig tartós eljárással színes pigmenteket használva, rajzolhatjuk meg a bőrt a természetes hatású szemöldök kinézésének érdekében.

Ez talán ugyanaz, mint a szemöldök “tetoválás”?

Nem. Ezzel az új technikával a legvékonyabb szálakat készítjük el, és a szemöldök hímzést csak a bőr felszínén végezzük. Így ez egy sokkal biztonságosabb eljárás, mint a tetoválás. A színt is könnyebben lehet állítani igazodva az eredeti szemöldök színéhez, és minden szemöldöktípus szálirányához is tökéletesen igazíthatjuk, ezzel elérve a realisztikusabb hatást.

A tetoválással szemben a Microblading technikával készült szemöldöknél nincs pirosodás, és nincs utána duzzanat az arcon, és teljesen fájdalommentes!

Hogyan készül? Mit kell tudni róla?

A microblading szemöldöktetoválás elkészítése kb. 2,5-3 órát vesz igénybe. A microblading tetoválás fájdalommentes, vagy csak enyhe fájdalomérzettel jár, mely a speciális érzéstelenítőknek köszönhető.  Egyénileg változik, hogy a festékanyag mennyire tartósan épül be a bőrbe és milyen lesz a végső színe. Minél vékonyabbak a szálak, annál természetesebb hatású a tetoválás, szinte hiper realisztikus. A microblading technikánál az epidermiszbe, a hámréteg legalsó sejtsoráig – a bazális rétegig – juttatjuk be a pigmentet, ami magyarázatot ad a kevésbé tartós jellegére a többi tetoválási technikához képest. Az előnye, hogy évről évre mind formájában, mint színében változtathatunk a szemöldökünkön, attól függően, hogy éppen mit diktál az aktuális trend, illetve hogyan formálódott az ízlésünk. Ezért ezt az eljárást kifejezetten azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik ultra természetes hatást szeretnének elérni és ez idáig a tetoválást semmilyen formában nem fogadták el.

A korrekciót az első beavatkozás után 5-10. héttel a legideálisabb elvégeztetni, de legkésőbb 3 hónapon belül, hogy megelőzzük az egyenetlen színfakulást és növeljük a tetoválás élettartamát.

Miért ajánlom?

A végeredmény annyira természetes, hogy észrevehetetlen a különbség az eredeti és a tetovált szálak között.

A pigmentek széles színválasztéka segít, hogy a szemöldöködhöz leginkább illő árnyalatot válaszd ki.

A kezelés fájdalommentes, a hatás 1-2 évig is kitarthat.

Ha megunod, vagy más formát szeretnél kipróbálni, nem kell aggódni, ugyanis az anyag szép lassan felszívódik és igény szerint új keretet adhatsz az arcodnak.

Szeretnéd kipróbálni?

Ha Te is ápolt szemöldökökre vágysz és unod, hogy reggelente hosszú időt kell a tükör előtt tölteni, mire elfogadható lesz a végeredmény? Szeretnéd, ha nem kellene az esőtől, erős napsütéstől tartani, és a szemöldököd mindig tökéletes, ívelt kerete lenne szemednek, ugyanakkor teljesen természetes hatású.

Jelentkezz be telefonon a forradalmi Microblading szemöldöktetoválásra!

 

Galéria megtekintése

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!