Kleopátra szépségszalon

Pro Age Expert – Ránctalanító hatás, három különböző innovatív peptiddel

1️⃣Exkluzív ránctalanító hatású szérum peptid komplex-szel
💡Rendkívül koncentrált, ránctalanító hatású szérum három típusú innovatív peptiddel (Nutripeptides®, Argireline™ és Syn®-Coll), melyek intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásúak, csökkentik az öregedés jeleit, javítják a bőr tömörségét és rugalmasságát. A terméket hyaluronsavval gazdagították, így a végeredmény egy kellemes, könnyű és tápláló formula.
2️⃣Exkluzív ránctalanító hatású arckrém peptid komplex-szel
💡Az első ráncokra és az érett bőr igényeire kifejlesztett arckrém innovatív peptidek kombinációját tartalmazza – Nutripeptides®, Argireline™ és Syn®-Coll – valamint kamélia és chiamag olajat, melyek bőrkisimító, ránctalanító hatásúak, növelik a bőr rugalmasságát és feszességét, látványos tápláló és revitalizáló hatással.
3️⃣Exkluzív revitalizló hatású szemkörnyéki krém
💡Koncentrált szemkörnyéki krém száraz, fáradt, revitalizációt igénylő bőrre, sötét karikákra és szem alatti duzzanatokra. A koffein és a ginzeng stimulálja a mikrokeringést, csökkenti a karikákat és duzzanatokat, antioxidáns és energizáló hatású, a szemvidítófű nyugtató hatású kivilágosítja a szem körüli bőrt, a hyaluronsav megköti a vizet az epidermiszben, így biztosítva a hidratációt, kisimítja a bőrt. Könnyű textúrájú, sminkelés előtt is használható krém.
Molnár Kata
kozmetikus, sminktetováló
Tel.: 30/606-9812
Kleopátra Szépségszalon & Szolárium
Pápa, Csáky László u. 12. fsz. 2.

 

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!