Kleopátra szépségszalon

Eye lift

BŐRFIATALÍTÓ, SÖTÉT KARIKÁKAT HALVÁNYÍTÓ, ANTI-AGEING HATÁSÚ SZEMKEZELÉS

A szem körüli vékonyabb, puhább bőr speciális gondoskodást igényel. A faggyúmirigyek hiányoznak ezen a területen és a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostok is csak kis mennyiségben találhatóak meg.

A szem a lélek tükre, a szem környéke pedig az életmód tükre, hiszen a kevés alvás, nem megfelelő táplálkozás és ápolás, a dohányzás, a napszemüveg viselésének elhanyagolása – ezek mind befolyásoló tényezők a sötét karikák, duzzanatok és szem körüli ráncok kialakulásában.

A BIELENDA PROFESSIONAL EYE LIFT PROGRAM egy kiváló minőségű, 5 lépcsős kezelés, melynek célja, hogy intenzíven fiatalítsa a szem körüli bőrt, továbbá megakadályozza a biológiai és photo-ageing hatásokat. Rendkívül változatos aktív hatóanyagok egyedülálló szinergikus kombinációját tartalmazza. A kezelés sajátosan csökkenti az izomösszehúzódások intenzitását, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét, stimulálja a kollagén és az elasztin termelését, valamint védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásaival szemben.

Biomimetikus és bio peptidek: a szem körüli érzékeny bőr ápolására kifejlesztve

A biomimetikus mechanizmust úgy tervezték, hogy utánozza a peptidek és a fehérjék hatását annak érdekében, hogy javítsa a bőr működését, valamint hogy megakadályozzon vagy akár visszafordítson bizonyos élettani és káros folyamatokat. Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező biomimetikus peptidek növelik a kollagén és az elasztin szintézisét.

A kezelés időtartama: 60-90 perc

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!