Kleopátra szépségszalon

Esküvői smink

Egy finom és elegáns smink, ami benned rejlő szépséget mutatja meg életed Nagy Napján.

HOGYAN LEHETSZ ELBŰVÖLŐ ÉS ELEGÁNS AZ ESKÜVŐD NAPJÁN?

Hamarosan eljön A nagy nap, ami a Ti közös életetek egyik legfontosabb eseménye. Felmerül a kérdés, milyen is a tökéletes esküvői smink? Letisztult és stílusos, nem hivalkodó, pont annyira erősíti fel a vonásaidat, hogy felejthetetlen legyél. A professzionális termékek pedig a tartósságról gondoskodnak, hogy ne az aggódás legyen a középpontban. Segít, hogy ne átvészeld, hanem megéld a pillanatot. Egy esküvői smink harmóniában van a személyiségeddel.

A tökéletes esküvői smink összhangban van Veled, figyelemfelkeltő, de nem hivalkodó. A sminket egy rövid beszélgetés előzi meg, közben mesélsz magadról így biztosan megtaláljuk a stílust, amitől gyönyörűnek érezheted magad életed különleges napján.

Ha úgy érzed, ezt az elegáns szépséget keresed a pillanathoz, olyan szakembert szeretnél az esküvődön, aki képes a kavarodásban is egy kis nyugalmat teremteni, biztatni, vagy segíteni, írj bátran. A legnagyobb öröm számomra, ha sikerül egy gyönyörű sminkkel meghálálni a bizalmat, amivel a Nagy Napon hozzám fordulsz.

 

Galéria megtekintése

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!