Kleopátra szépségszalon

AQUA-PORIN ULTRA EFFECT

MÉLYHIDRATÁLÓ BŐRÖREGEDÉST GÁTLÓ ARCKEZELÉS

Az AQUA-PORIN ULTRA EFFECT egy új, kémiai nobel-díjas eljárás által inspirált innovatív ultrahidratáló anti-ageing arckezelés. A kétfázisú hidratáló folyamat során a kezelés erős bőrregeneráló hatást eredményez.

Első lépésben, a kezelés a kiegyensúlyozottabb nedvesség megkötés céljából természetes nedvességszállító fehérjecsatornákat – aquaporinokat – nyitja meg a bőrben. Ez a mostoha körülmények között élő sziksófűből nyert Duo AQUAPorin komplex egyedülálló hatásának köszönhető, amely stimulálja az AQP 3 és AQP 8 membrán-proteinek szintézisét. Az extrém körülményeket tűrő sivatagi rózsából kinyert másik erős hidratáló anyag – természetes trehalóz diszacharid gondoskodik a nedvességvesztés és a bőröregedés megelőzéséről.

A kiszáradt bőr feltöltése, már a bőrtisztításnál kezdődik: a trehalózt, mandula olajat és E-vitamint tartalmazó make-up lemosó krém nem csak alaposan tisztítja a bőrt, hanem regenerálja a bőrsejtek lipidszerkezetét, helyreállítva a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát. A trehalózt, betaint és tejsavat tartalmazó tonik felfrissíti, tonizálja a bőrt, megtartja az optimális nedvességét, enyhíti az érzékeny bőr feszülését.

Az intenzív hidratáló hatású szérum támogatja a bőr természetes védelmi reakcióit, megakadályozza a víz és karbamid távozását a bőrből, segít megtartani és növelni a bőr rugalmasságát. A Duo AQUAporin komplexet, trehalózt és a fiatalító hatású szőlőmag olajat tartalmazó könnyű mousse állagú masszázs-pakolás biztosítja az intenzív hidratálást, hosszú távú védelmet biztosít a kiszáradás ellen, csökkenti az érzékeny bőr érdességét, húzódását, a pihentető masszázs ellazítja az arcizmait, csökkenti a ráncokat. A ceramidokat, szója fitoszterolokat, az inka mogyoróból és kukui mag olajból nyert linolsavat, trehalózt, betaint és a Duo Aquaporin komplexet tartalmazó befejező krém hosszantartó komfortérzetet biztosít a kezelés után.

Ajánlás:

Minden bőrtípus és korosztály részére ajánlott, különösen száraz vagy fáradt bőrre. Kúraszerűen 6-8 kezelés, hetente 1-2 alkalommal ajánlott, majd havonta egyszer egy ismétlés, a hatás fenntartása érdekében. Kiválóan kombinálható más anti-age arckezelésekkel, nagyon hatékony és ajánlott bőrtisztítás után.

Kezelés időtartama: 60–90 perc

Mikorra foglalhatok neked időpontot?

Kérek egy időpontot!